OVER ONS

Wand- en vloertegels vol kleur

Een familiebedrijf is gebouwd op een gezamenlijke passie. Bij Tegelhuis Windels is dat niet anders. Al twee generaties lang specialiseert de familie zich in kwalitatieve vloer- en wandtegels. Dat doen ze met een glimlach en een constante zin voor innovatie.

Aangename sfeer

Het verhaal van Tegelhuis Windels begon in 1960. Eric Windels en zijn vrouw Annie startten uit liefde voor de tegel een eigen familiebedrijf op. Daarin lag de focus op een professionele aanpak en een groot aanbod in vloer- en wandbetegeling. Vijftien jaar geleden nam een nieuwe generatie Windels de fakkel over. Zoon Kristof en zijn vrouw Stéphanie Fierens zetten vandaag met veel enthousiasme de zaak verder. Dat Tegelhuis Windels een typisch familiebedrijf is, merk je tijdens een bezoek aan de hedendaagse toonzaal. Stéphanie en haar team leiden je in een aangename sfeer rond in de showroom. “We willen onze klant met open armen ontvangen. De familiale sfeer zit er bij ons ingebakken, kwestie van een positief gevoel te ervaren bij ons.”

Keramisch, mozaïek of natuursteen: Tegelhuis Windels dompelt je onder in talloze soorten vloer- en wandtegels. Het familiebedrijf gaat ijverig te werk. Om de paar maanden sieren nieuwe tegels de showroom. Zo blijft het voor iedereen vernieuwend. We zoeken telkens naar de laatste trends in alle prijsklassen.

Image